DŮLEŽITÉ 3 BODY

ŠLUKNOV - JUNIOR  0:2  po. 0:0

 
branky: M.Šmalcl,Cohla
 
Hosté zajížděli k důležitému zápasu do Šluknova.  Absenci  obránců Máši a Češpivy   tak na kraje obrany nahradili mladíci Dítě a Trpkoš . 
Poprvé byl také připraven útočník Marek Pražák , který přestoupil z Modré . Do zápasu vstoupili aktivně domácí ,ale během několika minut se hra vyrovnala .  Děčínští si vypracovali několik příležitostí  a  jen díky domácímu brankáři se skóre neměnilo. Junioři měli přeci jenom mírnou převahu , kterou však střelecky nevyužili. Po přestávce za stálého deště se přeci jenom projevila větší fotbalovost hostujících hráčů. Neustálý pohyb ,dobrá kombinace a hlavně  bezchybná obrana byla hlavními  atributy Děčínského celku. Hráči trpělivě útočili a v 68.min. se dočkali . M.Šmacl krásně obstřelil domácího brankáře 1:0. O deset min, později utekl Cohla a přidal druhou branku. Domácí se snažili nakopávat míče před branku Děčína ,ale bezúspěšně. 
Junior zaslouženě vyhrál. Hráči podali zodpovědný, kolektivní výkon .Domácí si po celý zápas nevypracovali téměř žádnou vyloženou šanci a tak si Děčínští odvážejí důležité tři body. Oplatili tak Šluknovu podzimní porážku z Děčína. Dotáhli se tak na tři body na druhou Bilinu , kterou přivítají příští týden v Děčíně.
 
sestava: Plaček - Dítě,Fejfar,F.Vait,Trpkoš - Jahodář/68.min. Heinzel/ J.Šmalcl,M.Šmalcl /80.min.M.Jahodář/, J.Vait - Matoshi/75.min. Mezsároš/ - Cohla        
FK JUNIOR DĚČÍN z.s.
ČÍSLO ODDÍLU: 4210481
IČO: 66105609