TŘI BODY I V DESETI

JUNIOR- Dušníky  2:0  pol. 1:0

branky: Šmalcl J., vlastní 
 
Děčín přivítal nováčka soutěže celek Dušník, který měl stejně bodů jako domácí celek. Čekal se tedy vyrovnaný zápas. Junioři opět nastoupili bez svých zraněných útočníků a kapitána F.Vaita, ale se snahou naplno bodovat. Domácí šli rychle do vedení již v 8.min. po pěkné akci brankou Jakuba Šmalcla .Dále se hrálo oboustraně  převážně od vápna k vápnu, bez větších šancí . Hra děčínských  tentokrát postrádala lehkost a moment překvapení. Zlom ve hře přišel až pět min. po přestávce kdy byl vyloučen střelec domácí branky J. Šmalcl po faulu a druhé žluté kartě. Hosté vycítili šanci a začali se tlačit do útoku. Jejich snahu však přibrzdila vlastní branka v 53.min. Junioři dále usilovně bránili a nepouštěli hosty do šancí. Jejich několik dobrých příležitostí zlikvidoval pozorný Plaček v bráně domácích.  V dramatickém závěru uhájili Děčín dvougólové vedení a díky třem bodům se posunul již na čtvrté místo tabulky.
Diváci tentokrát neviděli příliš pohledné utkání . Domácí si však za svojí bojovnost a obětavost přeci jenom body zasloužili.  
 
sestava : Plaček - Češpiva/72.MIN. Bednář/,Máša,Fejfar,Jahodář - Podlaha/63.min.Mezsároš/,J.Šmalcl,M.Šmaclc -Heizel/78.MIN.Tůma/,J.Vait         
FK JUNIOR DĚČÍN z.s.
ČÍSLO ODDÍLU: 4210481
IČO: 66105609