DVA BODY NA ÚVOD

H.Jiřetín -   JUNIOR  na penalty 2:3  pol. 2:1

branky: Vicany,Gumbrešt
 
V prvním zápase sezóny zajížděli Junioři na hřiště H.Jiřetína, který sestoupil z KP. Hosté vstoupili do zápasu aktivně a již v 5.min. šli do vedení brankou M.Vicanyho , který utekl domácí obraně. I dále přišli velké šance , J.Šmalcla ,Vaita znovu Vicanyho ,které však domácí brankář zneškodnil. V 26.min. přišlo potrestání. Po rozehraném rohovém kopu Jiřetína , přišel nedůraz a domácí srovnali.1:1. O deset min. později  zbytečně fauloval Nácar a domácí šli z penalty  do vedení. V poslední min. poločasu mohl srovnat Gumbrešt ,ale z malého vápna přestřelil domácí branku.
Po přestávce nastoupili hosté bez zraněných útočníků Mezsároše a Vicanyho. Přesto  na svého soupeře doslova vlétli a po pěkné akci Heinza srovnal Gumbrešt na 2:2  v 47.min.  Děčín byl ve druhém poločase jasně lepším celkem. Hráči bojovali ,byli rychlejší a aktivnější ,ale paradoxně si největší šance vypracovali domácí . Plaček však své spoluhráče podržel. Hlavně v poslední min. předvedl výborný zákrok. Stav se tedy již nezměnil a v penaltovém rozstřelu byli přesnější střelci Děčína a hlavně opět  kraloval Plaček ,který zneškodnil dvě penalty. Děčín na úvod soutěže veze domů dva body což je  však zcela zasloužené. Příští týden Junióři přivítají v okresním derby celek Šluknova.
 
sestava: Plašek - Češpiva,Máša,Jahodář,Podlaha - Mezsároš/ 45.min. J.Vait/,F.Vait,J.Šamlcl,Nácar/73.Cuchy/ Vicany/45.min. Heinzel/ Gumbrešt
FK JUNIOR DĚČÍN z.s.
ČÍSLO ODDÍLU: 4210481
IČO: 66105609